Sisteme Smart Hotel

Servicii de ospitalitate inteligentă

pentru eficiență energetică!

O parte semnificativă a consumului de energie al unui hotel provine din pierderi și risipă de energie inutile. Din aceste motive, consumul de energie reprezintă un factor crucial în sustenabilitatea operatorilori hotelieri.

Implementarea unui sistem Smart Hotel, crește eficiența consumului de energie însemnând costuri operaționale reduse pentru operatorii hotelieri.

PAȘII CĂTRE UN CONSUM REDUS DE ENERGIE

Sistemul JOXA Smart Hotel vă pot ajuta să vă reduceți amprenta de carbon și facturile lunare la energie cu până la 30%.
PASUL 1
MONITORIZARE
Sistmeul JOXA Smart Hotel monitorizează în timp real consumul de energie și colectează date despre modelele specifice de consum de energie.
A
PASUL 1
PASUL 2
IDENTIFICARE
Informațiile de la contoarele inteligente de energie sunt stocate și accesibile oricând pentru identificarea consumului crescut sau inutil de energie.
B
PASUL 2
PASUL 3
OPTIMIZARE
Odată ce consumul de energie este monitorizat și analizat, sistemul JOXA Smart Hotel vă va ajuta să luați decizii informate de management al energiei și să maximizați economiile costurilor de operare.
C
PASUL 3

Clientul servit cu informațiile de care are nevoie, este un client satisfăcut!

Sistemul JOXA Smart Hotel poate furniza informații legate de:

Serviciile hotelului

Nu trebuie să părăsiți camera de hotel sau să sunați recepția ca să aflați informații legate de serviciile hotelului. Cu o simplă comandă vocală, toate aceste informații vă sunt afișate pe televizorul camerei.

Starea vremii, prognoza meteo

Sistemul vă poate furniza informații despre starea vremii din zonă, sau chiar și prognoza pentru zilele următoare pentru ca Dvs. să vă puteți programa timpul cât mai folositor și recreant.

Evenimente în apropiere

Sistemul vă poate furniza informații despre evenimentele programate în zonă, fie ele culturale sau mondene. Astfel puteți afla data, ora începerii și adresa unde se desfăsoară evenimentul respectiv.

Posibilitățile de recreere

Doriți să aflați posibilitățile de recreere din zonă? Cu ajutorul asistentului virtual, toate posibilitățile de agrement din zonă vor fi afișate pe televizorul camerei prin comenzi vocale. 

sau orice alt tip de informații pentru că,

sistemul JOXA Smart Hotel poate fi personalizat pentru fiecare client hotelier în parte.

Cum derulăm un proiect Smart Hotel?

etapa 1

CONSULTARE -DIAGNOSTICARE

Ne deplasăm la fața locului, studiem amănunțit imobilul, verificăm rețelele existente, analizăm cerințele și dorințele clientului

Etapa 2

pROIECTARE-DEZVOLTARE

Pe baza consultanței premergătoare și dorințele clientului, proiectăm și dezvoltăm sistemul inteligent.

Etapa 3

INSTALARE-CONFIGURARE

Echipa nostră se deplasează la fața locului și montează echipamentele necesare și configurează sistemul.

V-ar interesa un sistem JOXA Smart Hotel?

Sau vreți să aflați mai multe?