Sisteme Smart Home

Nicăieri nu-i ca acasă!

unde sistemul de
ILUMINAT
VIDEO-AUDIO
ÎNCĂLZIRE-RĂCIRE
SECURITATE
SUPRAVEGHERE

este supravegheat și controlat de sistemul inteligent JOXA, pentru ca să vă bucurați de fiecare clipă petrecută cu cei dragi !

Confort superior prin comenzi vocale!

Nu aveți nevoie de  multe telecomenzi sau aplicații pe telefonul mobil ca să vă monitorizați și să vă controlați dispozitivele casei!  Toate acestea vi-l îndeplinește sistemul JOXA prin comenzi vocale. 

Aveți propriul Dvs. asistent virtual, MIA!

Eu sunt MIA, cu ce vă pot ajuta?

Asistentul virtual stă la dispoziția Dvs. non-stop, răspunde la întrebări, execută comenzi, toate acestea ca să aveți o viața mai confortabilă.
- ”MIA, aprinde luminile din cameră.”
- Luminile din cameră aprinse.
- ”MIA, setează temperatura la 23 grade.”
- Temperatura a fost setată la 23 de grade.

Personalizat după preferințele Dvs!

Asistent virtual

MIA (My Inteligent Assistant), este numele asistenului virtual, dar puteți să-l redenumuți cum preferați Dvs. De asemenea puteți defini răspunsurile asistentului la diferite comenzi și acțiuni.

Comenzi vocale

Cu JOXA aveți posibilitatea de a crea comenzi vocale personalizate. În locul cuvintelor, frazelor obișnuite, puteți definii alte expresii.  De asemenea, aveți posibilitatea de a asocia diferite cuvinte, expresii cheie cu acțiuni personalizate.

Automatizare

Dvs. alegeți ce anume, cînd și cum să acționeze. Prin crearea diferitelor scene personalizate, puteți grupa dispozitivele din casă și puteți seta acțiunile lor. 

Ce știe să facă sistemul JOXA Smart Home?

Controlează sistemul de iluminat

Sistemul JOXA Smart Home poate controla iluminatul interior și exterior, indiferent de tipul sursei de iluminare (bec, halogen, neon, LED). De asemenea poate porni/opri iluminatul sau poate regla intensitatea acestora.

Controlează sistemul de prize

Orice dispozitiv conectat la rețeau JOXA, este supravegheat permanent de Sistem, astfel având posibilitatea de a le controla oricând chiar și de la distanță.

Controlează sistemul de siguranță

Siguranța este primordială, de aceea sistemul JOXA Smart Home poate activa sistemul de siguranță în cazul în care Dvs. ați uitat să-l activați. Totodată vă poate notifica în cazul în care sistemul de siguranță a declanșat alarma.

Controlează sistemul de supraveghere

Sistemul JOXA Smart Home interacționează cu sistemul de supraveghere, poate reda live sau înregistrat evenimentele petrecute în lipsa Dvs.

Multi-room VIDEO

Cu ajutorul sistemului JOXA Smart Home, fiecare membru al familiei, are posibilitatea de a viziona filmul sau emisiunea preferată simultan în orice cameră sau încăpere al casei.

Multi-room AUDIO

Cu ajutorul sistemului JOXA Smart Home, fiecare membru al familiei, are posibilitatea de a sculta muzica preferată simultan în orice cameră sau încăpere al casei.

Controlează sistemul de încălzire-răcire

Indiferent de anotimp, cu ajutorul sistemului JOXA puteți seta temperatura dorită chiar și de la distanță. Simplu, comod și eficient!

Controlează consumul de energie

Sistemul monitorizează activitatea casei, de aceea în perioadele de inactivitate, reduce consumul de energie prin oprirea dispozitivelor sau aparetelor conectate la sistem.

Cum derulăm un proiect Smart Home?

etapa 1

CONSULTARE -DIAGNOSTICARE

Ne deplasăm la fața locului, studiem amănunțit imobilul, verificăm rețelele existente, analizăm cerințele, dorințele clientului

Etapa 2

pROIECTARE-DEZVOLTARE

Pe baza consultanței premergătoare și a dorințelor clientului, proiectăm și dezvoltăm sistemul inteligent.

Etapa 3

INSTALARE-CONFIGURARE

Echipa nostră se deplasează la fața locului, montează echipamentele necesare și configurează sistemul.

V-ar interesa un sistem JOXA Smart Home?

Sau vreți să aflați mai multe?